Facebook    Youtube

Furnizim Medicinal

Aty ku ju do të mund të gjeni zgjedhje të lira dhe me kualitet.


 

Mbulimi

Ne mbulojmë tërë teritorin e Kosovës me departamentin e shpërndarjes dhe ne kemi një rrjet të gjerë të bashkëpunëtorëve në të gjitha institucionet kryesore të shëndetit dhe prokurorimit.

Lexo më shumë

Rreth Nesh

KosovaMed është krijuar në vitin 2002 si një kompani për furnizim medicinal në Republikën e Kosovës.

Lexo më shumë

Departamenti Servisit

Departamenti i servisit përbëhet nga specialistë me përvojë të gatshëm për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja në lidhje me produktet tona dhe të ju udhëzojë në bazën tonë të njohurive online.

Lexo më shumë

Go to top