Facebook    Youtube

Këtu, tek departamenti i servisit, ku qëllimi ynë është tu shërbejmë dhe tu ofrojm servis të paisjeve sipas nevojës së klientit.

Vizioni ynë është që të vazhdojmë biznesin tonë të dedikuar për të krijuar një lidhje afatgjatë me klientin duke ofruar vlerë të lartë dhe shërbim kualitativ.
Ne servisojmë modelet e ndryshme të paisjeve brenda dhe jashtë vendit dhe kemi një njohuri të gjerë edhe trajnime mbi produktet e Philips, Fujifilm, GETINGE, etj.

Me kujdesin tonë, pajisjet e juaja marrin trajtimin që i duhet nga njerëzit të cilët e njohin atë më së miri. Mos merrni shanset duke shkuar diku tjetër.

 

KosovaMed sh.p.k.

 Si të na gjeni


Rruga B ( Banesat e Royal )
Hyrja 15/15, kati I-re, nr.6, P.O.Box: 323
KS - 10.000, Prishtina - Republika e Kosovës

mob:  +377 44 509 096
mob:  +386 49 342 222

Service Department

Ultimate Browsers SupportService Department is staffed by experienced specialists ready to answer your questions about our products and guide you to our online knowledge base.

Read more...

About Us

Native RTL SupportKosovaMed was established in 2002 as a medical supplier company in Republic of Kosova.

Read more...

Coverage

Great Docs and SupportWe cover the whole territory of Kosovo with our distribution department and we have a wide network of associates in all the main health and procurement institutions.

Read more...

Go to top