Facebook    Youtube

KosovaMed u krijua në vitin 2002 si kompania për shitjen dhe mirëmbajtjen e paisjeve medicinale në Kosovë.

Ne kemi qenë të suksesshëm në këtë biznis dhe  jemi distributorë të shumë kompanive të huaja. Gjatë këtyre viteve ne kemi pasur numër të madh të klientëve në sektorin publik dhe në atë privat.

            Disa nga ata janë:  

 •   Ministria e Shëndetësisë së Republikës Kosovës,
 •   Qendra Klinike Universitare e Kosovës,
 •   Spitali Rajonal Gjakovë
 •   Spitali Rajonal Pejë
 •   Spitali Rajonal Mitrovicë
 •    Spitali Rajonal Prizren
 •   Spitali “Sheikh Zayed”  në Vushtri,
 •   Spitali Rajonal Gjilan
 •   Eulex
 •   Mercy Corps
 •   Të gjitha komunat e Kosovës

Në stafin tonë gjithashtu kemi doktorë, biokimista, të diplomuar në biznis dhe teknologji të cilët kanë mbaruar studimet brenda dhe jasht vendit. Ne mbulojmë të gjithë teritorin e Kosovës me departamentin e shpërndarjes dhe kemi një rrjet të gjerë  në institucionet qëndrore shëndetësore dhe institucionet e prokurorimit.

 

Service Department

Ultimate Browsers SupportService Department is staffed by experienced specialists ready to answer your questions about our products and guide you to our online knowledge base.

Read more...

About Us

Native RTL SupportKosovaMed was established in 2002 as a medical supplier company in Republic of Kosova.

Read more...

Coverage

Great Docs and SupportWe cover the whole territory of Kosovo with our distribution department and we have a wide network of associates in all the main health and procurement institutions.

Read more...

Go to top